Contict on Tour

Contict on Tour

26 februari 2018

Als fabrikant en leverancier van betonnen GWW- en sierbestratingsproducten is de Morssinkhof Groep sinds 1901 uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de bouwwereld. Met hun ‘keiharde’ producten worden iedere dag opnieuw vele private en publieke leefomgevingen verstevigd én verfraaid. Op donderdag 22 maart neemt Contict on Tour, powered by Yes Telecom, je mee voor een exclusieve kijk achter de schermen. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in! 

Tijdens deze editie van Contict on Tour krijg je een exclusieve rondleiding door de fabriek en zie je met eigen ogen hoe efficiënt het productieproces verloopt. Ook kom je te weten hoe ervoor wordt gezorgd dat alle grondstoffen voor de vijf productielocaties van de Morssinkhof Groep op het juiste moment op de juiste plek zijn. En wat te denken van duurzaamheid in de bouw? Ook hier weet de Morssinkhof Groep slim op in te spelen met mooie en innovatieve oplossingen.

 

Programma
Contict on Tour Morssinkhof Vprogramma

Waarom Contict on Tour
Contict on Tour is een initiatief van Contict en Yes Telecom. Ieder kwartaal nemen wij relaties mee voor een uniek kijkje in de keuken bij slimme organisaties of inspirerende evenementen. Laat je inspireren en deel je ervaringen met relaties uit je vakgebied.

 

Aanmelden
Ja, ik ga met Contict on Tour mee op ontdekkingsreis! Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden. Let op het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus vol = vol! 

Deel dit artikel

Wees de eerste met een reactie

Reageer op dit artikel

Ben jij al klaar voor Het Slimme Werken? Doe de check.

Doe de check!